Macrovet Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Macrovet uit het Texelse Den Burg is een webwinkel op het gebied van dierbenodigdheden en het buitenleven. Macrovet beschikt over het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg en heeft in 2015 en in 2016 de Beste Webwinkel Thuiswinkelawards gewonnen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Macrovet:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Macrovet.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.macrovet.nl/dieren/?tt=10140_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Macrovet.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Macrovet Bij Macrovet vind je alles dat je nodig hebt voor op de boerderij, in de stal of op het erf. Om je boerderijdieren te verzorgen vind je allerlei specialistische producten. Zo kun je bijvoorbeeld middelen kopen om je schapen te beschermen tegen bekschurft of kun je maagmagneten kopen voor je koe. Voor paarden zijn er tal van supplementen beschikbaar. Er zijn ook tal van producten verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden bij de verzorging van verschillende boerderijdieren, zoals injectiespuiten en -naalden. Macrovet biedt tenslotte allerlei producten aan voor de verzorging van je huisdier.

Voor in het stal of op het erf kun je allerlei producten kopen. Denk hier bijvoorbeeld aan bezems, voerbakken en ontsmettingsmiddelen. Er is bovendien een grote hoeveelheid spullen voor afrastering en er zijn vogelverschrikkers en ongediertebestrijdingsmiddelen te koop. Kortom, bij Macrovet vind je alles voor op de (hobby)boerderij!

Macrovet rekent €3,95 verzendkosten binnen Nederland, €7,95 voor leveringen naar België en afwijkende tarieven voor andere landen. Betalen kan gratis met iDeal, Bancontact, een bankoverschrijving. Voor betalingen per creditcard (via PayPal) of achteraf met AfterPay worden toeslagen in rekening gebracht.