Makkum Beach Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% & 10-50€ korting | Februari


Voor een heerlijke strandvakantie in Friesland, bent u bij Beach Resort Makkum aan het juiste adres. Met de Makkum Beach kortingscode boekt u een voordelige vakantie bij dit unieke bungalowpark, voor zeer weinig geld! Neem eens een kijkje welke accommodaties en aanbiedingen er allemaal voor u beschikbaar zijn.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van MakkumBeach.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-50€ korting en meer bij Makkum Beach.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.makkumbeach.nl/villas/?tt=4831_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op MakkumBeach.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Makkum Beach Makkum Beach is een strandresort gelegen aan het IJsselmeer in Friesland. Hier kunt u terecht voor een heerlijk ontspannen visvakantie, strandvakantie of (kite)surfvakantie. Ook is Makkum Beach ideaal om met honden en/of kinderen vakantie te vieren.

In het strandresort heeft u keuze uit verschillende soorten appartementen, namelijk bungalows, villa’s of appartementen. Als u kiest voor de bungalow, heeft u nog keuze tussen een geschakelde, een vrijstaande of een gelijkvloerse bungalow. Alle bungalows liggen aan open vaarwater en zijn dus perfect voor vakanties met een boot. De villa’s variëren tussen beachvilla’s, vissersvilla’s, dijkvilla’s of strandvilla’s. Ook is het mogelijk om met een groep van tot wel 12 personen een familievilla te huren. De appartementen liggen allemaal aan het IJsselmeer, aan het strand én aan de boulevard – voor ieder wat wils dus.

Tot slot zijn er nog een aantal woningen bij Makkum Beach beschikbaar voor huur op langere termijn of als koopwoning. Voor meer informatie over deze woningen kunt u contact opnemen met het strandresort.

Het boeken van een vakantiehuisje is via Makkum Beach zeer eenvoudig en kan volledig via de website geregeld worden. Voor het kopen of huren van een woning kunt u op de website van Funda terecht.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: