Max4Home Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% & 5-20€ korting | Februari


Op Max4home.nl kun je alles vinden wanneer je op zoek bent naar tegels, huis en tuin, of doe het zelf. Dit is de site voor doe-het-zelvers die van mooie materialen houden. Hier worden tegels, mozaïek, muurstrips, sierplinten, tegelstrips, decoratieve listello en zelfs vloerverwarming.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Max4Home.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Max4Home.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.max4home.nl/max/?tt=12969_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Max4Home.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Max4Home Behalve de decoratieve onderdelen verkoopt Max4home ook alles wat je maar nodig hebt om een badkamer functioneel in te richten. Je vindt hier alles van douches, sifons, badmeubels, spiegels, baden, toiletten, wastafels, kranen en verwarmingselementen. Behalve de afdeling sanitair heeft Max4home ook veel te bieden voor het inrichten van huis en tuin.

Max4home voor je huis en tuin.

Je kunt het niet allemaal bedenken of Max4home heeft het wel. Hier wordt ook een breed gamma aan artikelen voor je huis en tuin voorgesteld. We denken dan aan woondecoratie, open haarden, buitenvuren, meubelen en accessoires voor de tuin zoals plantenbakken, hekwerk en overkappingen. De webwinkel Max4home gaat dus veel verder dan je huis alleen. Tegelijk richt deze website zich ook tot doe-het-zelvers.

Doe-het-zelf met Max4home

Wie de materialen en producten van Max4home zelf wil installeren, kan hiervoor terecht in de doe-het-zelfrubriek. Hier vind je allerlei gereedschappen, bouwmaterialen en onderhoudsproducten. Zoals je kunt merken, denkt Max4home echt aan alles!