McGregor Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

McGregor is een van oorsprong Amerikaans kledingmerk dat stijlvolle kleding verkoopt voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk is in 1921 opgericht door David Doniger, een Schotse hoedenmaker die zijn geluk zocht in New York. Hij noemde het kledingmerk naar de clan waar hij onderdeel van uit maakte, de McGregor clan. McGregor werd een groot succes en het kledingmerk opende al snel meerdere winkels. Momenteel zijn er meer dan 700 winkels in tal van landen en kun je vanuit je luie stoel kleding bestellen in de webwinkel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van McGregor:

20% korting

Ten minste 20% korting bij McGregor.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?43575175C59501697&ulp=[[/nl/sale/]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij McGregor.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

McGregor is vooral bekend van de herencollectie. Het maakt allerlei soorten kleding, zowel casual, sportief als zakelijk voor de klassieke man. In de webwinkel kun je eenvoudig zoeken op soorten kleding die je zoekt (polo’s, shorts of overhemden) of op kleding uit bepaalde lijnen, zoals de Grand Prix de Monaco lijn. Naast kleding verkoopt McGregor ook veel schoenen en accessoires.

Ook voor dames is er een grote collectie met stijlvolle kleding. Ook hierbij kun je denken aan stijlvolle kleding voor een feestje, nette zakelijke kleding of casual outfits. Het is eenvoudig mogelijk om de kleding te vinden die bij jou past, door te zoeken op kleur en maat.

Als laatste is er een collectie voor kinderen, zowel jongens als meisjes. De kleding voor kinderen begint bij maat 104 en er is ook hier kleding voor alle gelegenheden.