Meesterslijpers.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Maart

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

De Meesterslijpers is een speciaalzaak op het gebied van kookbenodigdheden uit Amsterdam. Het bedrijf heeft daar een fysieke winkel, maar beschikt ook over een webwinkel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Meesterslijpers.nl:

14% korting

Ten minste 14% korting bij Meesterslijpers.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jchmxt4

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Meesterslijpers. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Meesterslijpers.nl Bij de Meesterslijpers vind je alle soorten keukengerei die je maar kunt bedenken. Of je nu iets simpels zoekt als een dunschiller of een pastamachine, bij de Meesterslijpers vind je het. Er is ook een grote collectie elektrische keukenapparaten, zoals keukenmachines, slow juicers en grillen. Uiteraard is er ook een ruime collectie pannen, variërend van steelpannen tot snelkookpannen en braadsledes. Zo als de naam al zegt verkoopt De Meesterslijpers ook kwaliteitsmessen. Met de artikelen uit de webwinkel kun je alles in huis halen om een perfecte maaltijd te bereiden.

Maar ook voor het consumeren van de perfecte maaltijd heeft De Meesterslijpers alles in huis. Er is een uitgebreide selectie bestek, onder andere van Sola, Zwilling en Amefa. Er is een aparte collectie met bestek voor kinderen. Ook zijn er allerlei producten te koop om je maaltijden te serveren, zoals dienbladen en schalen. Tot slot vind je producten voor outdoor eten (bijvoorbeeld tijdens het kamperen) en een aantal producten voor persoonlijke verzorging.

Betalen bij De Meesterslijpers kan met iDeal, Creditcard, PayPal, een bankoverschrijving of met de VVV-giftcard. De verzendkosten zijn €4,95 bij bestellingen onder de €40. Boven de €40 is verzending gratis naar Nederland en België. Je kunt je producten ook afhalen bij de winkel van De Meesterslijpers in Amsterdam.