Megadump Tiel Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Augustus

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Megadump Tiel is een winkel op het gebied van sanitair en tegels. Het bedrijf heeft twee showrooms, één in Tiel en één in het Drentse Dalen. Megadump Tiel heeft het Webshop Keurmerk.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van MegadumpTiel.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Megadump Tiel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/h3jh2uf

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde outlet producten bij Megadump Tiel. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Megadump Tiel Bij Megadump Tiel vind je alles wat je nodig hebt om je badkamer mooi in te richten. Er is een ruime collectie badkamermeubels verkrijgbaar. Van simpele modellen tot uitgebreide sets met spiegels en mooi ontworpen kranen. Uiteraard vind je er ook allerlei andere soorten sanitair, zoals toiletten, ligbaden en douches. Er zijn tal van noodzakelijke toebehoren verkrijgbaar zoals afvoeren en sifons. Megadump Tiel heeft ook een grote selectie accessoires zoals zeepbakjes, handdoekrekken en douchegordijnen.

Bij Megadump Tiel vind je daarnaast alles om je badkamer mooi te kunnen betegelen. Je kunt eenvoudig de tegels selecteren die jij wilt hebben op basis van het type tegel (wandtegel of vloertegel), de kleur, het materiaal en de dikte van de tegel. Ook alles wat je nodig hebt om de tegels aan te brengen kun je gelijk bestellen.

Megadump Tiel accepteert betalingen per iDeal, bankoverschrijving. Het bedrijf levert ook op rembours en biedt de mogelijkheid om aankopen af te halen. In dat geval kun je betalen met pin of met contant geld. Verzending is gratis bij een bestelling van meer dan €150.