Mijnhartenwens Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Je eigen wensen laten uitkomen, iemand anders goed toewensen of iemands wens laten uitkomen, dat is een hele mooie gedachte. Op Mijnhartenwens vind je alles wat je daarvoor nodig hebt. Soms kan het leven gewoon heel eenvoudig zijn. Net daarom is Mijnhartenwens.nl een heel sympathieke webshop waar je wensen in vervulling kunt helpen gaan door een heel eenvoudig gebaar te stellen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Mijnhartenwens:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Mijnhartenwens.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.mijnhartenwens.nl/hart/?tt=7475_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Mijnhartenwens.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Mijnhartenwens Al wat je hiervoor moet doen is gewoon een hart bestellen met je vurigste wens erop en het hart wordt bezorgd aan wie jij in gedachte had. Deze site is uitstekend voor wie een origineel Valentijnscadeau wil versturen, maar kan natuurlijk ook het hele jaar door gebruikt worden om andere wensen te versturen.

Hoe werkt Mijnhartenwens.nl?

Een hart met je persoonlijke wens erop bestellen is vrij eenvoudig. Je krijgt hier de mogelijkheid om je eigen tekst te schrijven. Als het je aan inspiratie ontbreekt, kun je op de website ook voorbeeldteksten inkijken. Zo kom je allicht aan de beste ideeën. Een hart ontwerpen gaat op Mijnhartenwens.nl heel eenvoudig. Je klikt gewoon op het daartoe bestemde icoontje en je kunt zo aan de slag. Vervolgens kun je je hartje bestellen en laten leveren op je eigen adres of op dat van de bestemmeling.