ModeMusthaves Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% & 10-20€ korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

ModeMusthaves is een webwinkel die in 2011 is gestart door een ambitieuze onderneemster uit Amsterdam. Dagelijks is het bedrijf op zoek naar de nieuwste kleding en mode en nog onbekende merken. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en staat er een team klaar om op zoek te gaan naar nieuwe items en merken om aan de collectie toe te voegen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ModeMusthaves.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij ModeMusthaves.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ad.zanox.com/ppc/?40515975C47782793T

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op ModeMusthaves.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

ModeMusthaves Ook is er het eigen merk, een parfum en kunnen er items gepersonaliseerd worden naar de wensen van de klant. Er is een applicatie voor iPhone en Android waarmee onderweg gewinkeld kan worden.

Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 uur worden meestal nog dezelfde dag verzonden en bij bestellingen boven de €50 worden er in zowel Nederland als België geen bezorgkosten gerekend. Betalen kan met iDeal, Visa, MasterCard, Maestro, Mister Cash, PayPal, Fashioncheque, Fashion Giftcard en er is ook de eigen ModeMusthaves giftcard. Er kan ook achteraf betaald worden, hiervoor wordt de klant een link toegestuurd om de betaling te voldoen.

Retourneren kan door een e-mail te sturen naar het bedrijf met daarin account- en orderinformatie. De bestelling moet dan binnen 14 dagen bij ModeMusthaves binnen zijn. Na ontvangst en controle van de artikelen wordt het betaalde bedrag teruggestort op de bankrekening van de klant.