Bungalowpark Molenheide Kortingscode 2019 | 15-30% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

In het midden van België staat het meest kindvriendelijke vakantiepark dat u kunt vinden, geschikt voor een fantastische vakantie voor jong én oud. Met de Molenheide kortingscode kunt u hier extra voordelig naartoe, met de gehele familie! Maak ook gebruik van de andere acties en aanbiedingen, voor nog meer korting!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Molenheide.be:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Molenheide.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j9q629x

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Molenheide Bungalowpark Molenheide, gelegen in het Belgische Houthalen-Helchteren, is naar eigen zeggen het meest kindvriendelijke bungalowpark van België. Bungalowpark Molenheiden staat garant voor rust en ontspanning voor volwassenen en urenlang speelplezier voor de kinderen.

Alles is voor kinderen mogelijk diep in het Belgische Houthalen-Helchteren. Er is een speelparadijs, een heerlijk zwembad met vier spannende glijbanen en een fantastische minigolfbaan. Dit alles is overdekt, zodat bij Bungalowpark Molenheide altijd gegarandeerd speelplezier mogelijk is, zelfs met het onbetrouwbare Belgische weer!

Ook buiten is echter van alles te doen. Hier bevindt zich een grote speeltuin, een voetbalveld, een sportveld met kunstgras en nog veel meer! Ook voor oudere kinderen is een vakantie in Bungalowpark Molenheide een feest. Het park ligt namelijk op een gemakkelijke rij-afstand van de populairste Belgische attractieparken, zoals Plopsa indoor Hasselt, Bobbejaanland en de Olmense Zoo!

Een verblijf in Bungalowpark Molenheide is via de website gemakkelijk te boeken. De huurprijs dient vooraf betaald te moeten worden en werkt met een voorschot. Het huurbedrag moet zes weken voor het begin van het verblijf betaald te zijn. Als u boekt binnen zes weken voor de aanvangsdatum, moet de volledige prijs binnen acht dagen betaald zijn. Zodra u uw verblijf betaald heeft is uw boeking definitief.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: