Mouwlengte7 Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Mouwlengte7.com is de Nederlandse variant van Sleeve7. Een merk dat voornamelijk overhemden maakt in extra lange maten. Hierbij gaat het om overhemden die niet perse een brede taille hebben, maar juist wel lange mouwen. De gemiddelde mouwlengte is vaak voor lange mannen veel te kort. Hierdoor krijgen zij of veel te kleine overhemden, of juist een overhemd dat veel te breed zit.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Mouwlengte7.com:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Mouwlengte7.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hyvrsc3

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Mouwlengte7. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Mouwlengte7 Mouwlengte7.com is vooral erg handig als je langer bent dan 1.75 meter. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen via mail of per telefoon. Mocht je liever het product eerst passen, dan kan je altijd de winkel bezoeken in Amsterdam.

Aanbod

Er is een divers aanbod aan verschillende overhemden met een die zowel getailleerd zijn als een langere mouw hebben. Of je nu een casual overhemd zoekt dat je los kan dragen, of een net overhemd nodig hebt dat onder een colbert uit komt, alles is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Naast overhemden vindt je hier ook extra lange t-shirts die een goede pasvorm hebben.

Betaling en Levering

Bestellingen die je vandaag plaatst worden binnen 24 uur op de post gedaan. Hierdoor is de uiterste levertijd 3 dagen binnen Nederland en België. Verzendkosten boven de 50 euro zijn helemaal gratis.

Betalen kan via Ideal, Paypal en creditcard.

Retourneren kan, mits dit binnen 14 dagen wordt geregeld.