Mövenpick Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-35% korting | Februari


Altijd al in een Mövenpick hotel willen verblijven? Dat wordt nu extra aantrekkelijk door deze Mövenpick kortingscode. Geniet van extra voordeel op het boeken van je volgende reis en gebruik deze Mövenpick kortingscode om je te verzekeren van een heerlijk verblijf voor een mooie lage prijs. Blijf ook op de hoogte van andere aanbiedingen op deze pagina.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Movenpick.com:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Mövenpick.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jonduqk

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Mövenpick Mövenpick is opgericht in 1973 door Ueli Prager en bezit vandaag de dag meer dan honderd hotels in Europa, Afrika, het Midden Oosten en Azië. Het Oostenrijkse bedrijf ziet erop toe dat er in al deze hotels Oostenrijkse waardes, zoals betrouwbaarheid en kwaliteit, worden aangeboden.

Naast de Mövenpick holding bezit ook de Kingdom Group een deel van de aandelen van het bedrijf.

MovenPick.com biedt niet enkel hotels en resorts aan, ze bieden ook cruises en restaurants aan. Om een hotel terug te vinden kun je op hun interactieve kaart kijken. Daar zie je op elk continent hoeveel hotels ze er aanbieden. Zodra je op een continent klikt zoom je in naar dat continent, om van daaruit het land te kiezen waar je op reis wilt gaan. Zo wordt navigatie tot je perfecte bestemming erg eenvoudig.

Betalen via MovenPick.com gebeurt via kredietkaart. Niet alle boekingen vereisen echter dat je op voorhand betaalt. In het geval van een voorschot zal dit voorschot van uw kaart worden afgetrokken. De aanvaarde kredietkaartypes zijn: American Expres, Diners Club, Master Card, Visa.

Wie contact wil opnemen met het bedrijf kan dit doen met het algemene bureau, maar ook met de regionale bureaus (eventueel om buitenlandse tarieven te vermijden.) Hun bureau is bereikbaar tijdens de normale werktijden in het desbetreffende land.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: