Moyee Coffee Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Moyee Coffee is een jong bedrijf uit Amsterdam dat koffie verkoopt via internet. Moyee Coffee verkoopt koffie uit Ethiopië en draagt bij aan de ontwikkeling van dat land.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Moyee Coffee:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Moyee Coffee.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.moyeecoffee.com/producten/?tt=23905_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op MoyeeCoffee.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Moyee Coffee Moyee Coffee is ontstaan vanuit een idee om de wereld te verbeteren. De oprichters zagen dat veel koffie Ethiopië onbewerkt verlaat. Daardoor blijft maar een heel klein gedeelte van de winst die op koffie gemaakt wordt in het koffieproducerende land. Hierdoor verdienen de koffieboeren niet genoeg geld om hun leven te kunnen verbeteren.

Moyee Coffee doet alles daarom anders. Het bedrijf betaalt de koffieboeren een eerlijke prijs. Daarnaast wordt alle koffie lokaal verwerkt, zodat er meer werkgelegenheid wordt geboden in Ethiopië.

De koffiebonen die Moyee gebruikt zijn van het Limu ras. Deze soort koffiebonen staat in Ethiopië bekend als de prinsessenboon. Deze koffie wordt volledig biologisch geteeld. De koffie wordt langzaam gebrand in Ethiopië en dan pas naar Nederland vervoerd. De koffie is verkrijgbaar in verschillende vormen, van cups tot filterkoffie en hele bonen.

Het betalen bij Moyee Coffee kan met iDeal. Moyee Coffee biedt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. In dat geval krijg je maandelijks koffie geleverd. Heb je een abonnement, dan betaal je geen bezorgkosten. Bij een eenmalige bestelling betaal je binnen Nederland €2,50 voor een bestelling onder de 750 gram. Bestel je meer, dan betaal je €4.50.