My Jewellery Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

My Jewellery is in 2011 opgericht en in 2016 had het bedrijf al meer dan 400 fysieke partnerstores. Er zijn verschillende eigen sieradencollecties met bijvoorbeeld statement ringen, maar er zijn bijvoorbeeld ook horloges te koop. De sieraden worden gemaakt van roestvrij staal.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van My-Jewellery.com:

20% korting

Ten minste 20% korting bij My Jewellery.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?40571763C52308103&ulp=[[/stapel-sale.html]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde sale-producten bij My Jewellery. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

My Jewellery Er is ook een gouden collectie. Naast sieraden verkoopt My Jewellery ook kleding, schoenen en andere accessoires. Er zijn ook wildcards te koop.

Betalen kan bij My Jewellery via iDeal,PayPal (incl. overboeking), Mister Cash, Giropay, Fashioncheque, VVV Giftcard en AfterPay. Om te zorgen dat een bestelling snel kan worden verzonden, raadt het bedrijf aan om te betalen via iDeal, AfterPay of PayPal. Kortingscodes kunnen achteraf niet worden ingevoerd en moeten tijdens het bestelproces worden ingevoerd. Dit kan tijdens het controleren van de bestelling, nog vóór het afronden ervan.

Klanten kunnen hun artikelen altijd binnen 14 dagen na de factuurdatum retourneren door de artikelen inclusief de pakbon naar het bedrijf te sturen. Het aankoopbedrag of een deel daarvan wordt na verwerking van de retourzending teruggestort via de gebruikte betaalmethode. Dit kan maximaal 5 werkdagen in beslag nemen. Alle bestellingen moeten in originele staat zijn en labels en verpakkingen moeten altijd worden meegestuurd. Beschadigde en incomplete artikelen worden geweigerd en teruggestuurd naar de klant.