Nedgame Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Nedgame is een gameshop opgericht in 1996, met twaalf winkels verspreid over Nederland en een webwinkel. In de webshop worden alle producten uit de winkels in realtime aangeboden, zodat u online kunt bestellen, maar ook kunt zien wat er op dat moment in de winkels ligt. U vindt onder andere een uitgebreid aanbod van spellen voor allerlei soorten consoles, de spelcomputers zelf, computeraccessoires en merchandise.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Nedgame:

12% korting

Ten minste 12% korting bij Nedgame.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jrnazpy

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Nedgame Wanneer u in de webshop van Nedgame op werkdagen, een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. De bestellingen worden verstuurd naar alle landen in Europa. Betalen kan eenvoudig via verschillende manieren: iDeal, PayPal, Creditcard, EntertainmentCard, AfterPay en een bankoverschrijving behoren allemaal tot de opties.

Bestellingen kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd, als ze defect of nog ongebruikt zijn. U krijgt het bedrag dan terug op uw rekening, of als online tegoed om direct weer te besteden. Ruilen in de winkel kan natuurlijk ook, als u de bon nog hebt. Op nieuwe producten zit een garantie van 24 maanden, op gebruikte producten een garantie van 3 maanden.

Spellen waar u op bent uitgekeken, kunnen per post worden opgestuurd naar Nedgame. U ontvangt dan een inruiltegoed dat kan worden besteed in de webwinkel.