New Look Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

New Look is een van oorsprong Brits bedrijf op het gebied van mode en fast fashion. Het bedrijf is in 1969 opgericht in Taunton in Zuid Engeland. Inmiddels zijn er bijna duizend New Look winkels in tal van verschillende landen en een goedlopende webwinkel die naar meer dan 120 landen wereldwijd levert.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van New Look:

20% korting

Ten minste 20% korting bij NewLook.com.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?41273401C1547853708T&ULP=[[http://www.newlook.com/row/womens/sale/c/row-womens-sale]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Voordeelkraam. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

New Look New Look heeft een groot aanbod aan kleding voor mannen, vrouwen en tieners. Er zijn allerlei soorten kleding verkrijgbaar; van leuke jurkjes voor dames tot hippe broeken en chino’s voor mannen. Als je een maatje meer hebt, heel lang of juist heel klein bent, dan heeft New Look speciaal voor jou collecties. New Look heeft een uiteenlopende collectie schoenen; sneakers, laarzen of hoge hakken, het kan allemaal.

Naast bovenkleding verkoopt New Look ook tal van accessoires en onderkleding. Zo kun je sokken en ondergoed kopen, maar ook riemen, horloges, sjaals en handschoenen. Ook als je op zoek bent naar sportieve kleding en zwemkleding, dan vind je deze bij New Look.

Betalen bij New Look kan met verschillende credit- en debitcards, waaronder Visa, American Express, Mastercard en Maestro. Ook een betaling met PayPal behoort tot de mogelijkheden. Bij de levering kun je kiezen voor een normale verzending (5 dagen) of een expreszending (2 dagen), ieder met een eigen tarief.