O My Bag Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Op zoek naar een mooie tas van een hoge kwaliteit, maar met een lage prijs? Hier vindt u de O My Bag kortingscode, die ervoor zorgt dat u een prachtige tas kunt aanschaffen, zonder dat u veel hoeft te betalen. Ook kunt u de andere kortingen en acties van O My Bag gebruiken, voor extra veel voordeel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van O My Bag:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij O My Bag.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.omybag.nl/tassen/?tt=12381_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op OMyBag.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

O My Bag Omybag.nl is de internationale webwinkel voor ecologische en fair-trade tassen. Deze tassen worden niet alleen van hoogwaardig materiaal gemaakt, ook worden ze onder eerlijke en duurzame omstandigheden geproduceerd. Naast een webwinkel vindt je op de website ook een zogenaamd lookbook.

Dit is een inspiratiegids met de nieuwste producten zodat je een gevoel kan krijgen van het aanbod. Ook vind je op de website een blog en filmpjes waarmee je kan kijken en lezen over de productie van deze producten.

Aanbod

Het aanbod van Omybag.nl is simpel, doch mooi. Je vindt hier een eerlijk gemaakte tas, maar dan wel in heel veel verschillende soorten. Elk van deze soorten heeft een bijnaam. Zo is er de Dirty Harry, de perfecte tas voor een trendy vrouw. Ook kan je hier een terecht voor etuis, paspoort houders en laptop sleeves.

Betaling en Levering

Zodra je een keuze hebt kunnen maken uit het assortiment van Omybag.nl, kunt u dit simpel en veilig afrekenen op verschillende manieren. De gemakkelijkste manier is Ideal, maar je kan er ook voor kiezen om te betalen met Paypal of Creditcard. Duitse klanten kunnen betalen met Sofort.

Bestellingen worden meestal binnen 1 of 2 dagen bij u thuisbezorgd. Bezorgkosten bij bestellingen boven de 100 euro zijn gratis.

Retourneren kan, mits dit binnen 14 dagen wordt geregeld.

Andere kortingscodes en acties: