OBD-Partner.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

OBD-Partner.nl is de online specialist op het gebied van OBD diagnose apparatuur. Met een webwinkel die sinds 2014 actief is, zijn ze snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Gericht op zowel de Nederlandse al Belgische markt is dit Hollandse bedrijf internationaal actief.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van OBD-Partner.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-30%, 10-55€ korting, gratis verzending en meer bij OBD-Partner.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.obd-partner.nl/uitleesapparatuur/?tt=22374_12_260598_

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op OBD-Partner.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

OBD-Partner.nl Op dit moment zetten zij zich puur in op Nederlands sprekende markt. Met een dubbel webwinkel keurmerk garanderen ze goede producten en een uitstekende service. Wat OBD-partner zo speciaal maakt is de mogelijkheid om een product tot wel 15 dagen vrijblijvend uit te testen.

Bij OBD-partner.nl vind je zoals verwacht verschillende OBD diagnose apparatuur. Dit is echter niet het enige aanbod. Ook kan men hier terecht voor diagnose software voor op uw laptop, endoscopen en GPS-trackers. Elk van deze producten is in verschillende vormen en maten aanwezig , één voor elke specifieke klus.

Uw aan te schaffen product is veilig te betalen met Ideal, Paypal, Mister Cash en Visa. Als u deze bestelling voor 17:00 uur plaatst, dan is uw aankoop de volgende dag al in huis. Bestellingen worden geheel kosteloos verzonden voor heel Nederland en België. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kan u het product binnen 14 dagen retour sturen. Daarnaast zit er 2 jaar garantie op elk product. Hierbij wordt in de eerste 60 dagen het product kosteloos omgeruild, daarna zal dit via de fabrikant gaan.