Onderwijsboek.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Onderwijsboek.nl is een online boekhandel. In het assortiment vind je veel boeken voor het onderwijs, maar er zijn ook tal van andere boeken verkrijgbaar. Onderwijsboek.nl is een onderneming van Onderwijsadviesbureau Dekkers BV en heeft een vestiging in Nuenen nabij Eindhoven.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Onderwijsboek.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Onderwijsboek.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

onderwijsboek.nl/boeken/?tt=22555_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Onderwijsboek.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Onderwijsboek.nl Onderwijsboek.nl heeft een groot aantal boeken die gebruikt worden in MBO, HBO en universitaire opleidingen in Nederland. Er zijn boeken in tal van thema’s, van pedagogiek tot communicatie en geneeskunde. Ook zijn er meer dan 2000 verschillende boeken die gebruikt worden kunnen worden de verschillende vakken in het voortgezet onderwijs, zoals Duits, wiskunde etc. De boeken zijn eenvoudig te selecteren op basis van niveau en je kunt ook kiezen in welke uitvoering je het boek wilt kopen.

Naast de boeken die geschikt zijn voor het onderwijs zijn er ook tal van andere boeken bij Onderwijsboek.nl. Er zijn ruime collecties met non-fictie boeken over verschillende onderwerpen, met name op maatschappelijk gebied. Daarnaast verkoopt onderwijsboek.nl een selectie van literaire boeken, welke uiteraard ook gebruikt kunnen worden voor een leeslijst.

Betalen bij Onderwijsboek.nl kan gratis met iDeal en met AfterPay. Bij betalingen met Bancontact en creditcard kunnen er kosten van toepassing zijn. Bestellingen worden gratis binnen Nederland verzonden met PostNL. Retourneren mag tot 14 dagen na aankoop, mits het product niet uitgezonderd is van het herroepingsrecht (zoals e-books).