Onlinepiercingskopen.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Al sinds 2012 is onlinepiercingskopen actief op het gebied van piercings. In de afgelopen 4 jaar hebben ze zich niet alleen geprofileerd als één van de bekendste online piercing winkels van Nederland. Ook hebben ze zich bewezen als experts op het gebied van piercings.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Onlinepiercingskopen.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij Onlinepiercingskopen.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

onlinepiercingskopen.nl/onlinepiercings/?tt=9446_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Onlinepiercingskopen.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Onlinepiercingskopen.nl Op de website vind je niet alleen een groot aanbod aan piercings, ook zijn er veel informatieve artikelen te vinden over verschillende type piercings.

Onlinepiercingskopen heeft een grote selectie aan verschillende piercings. Hier vindt u alles van een helix tot een navelpiercing. Let vooral ook op de grote variëteit aan piercing modellen. Zelfs de meest obscure piercings zijn hier verkrijgbaar, van verkleurende sierstenen tot glow in the dark piercings.

Bij Onlinepiercingskopen kan je eenvoudig betalen met elk bekend platform: Ideal, Mistercash, Paypal, Overboeking, Mastercard, Visa en ook Afterpay. Verzenden gebeurd binnen 1 tot 2 werkdagen en wordt gratis bezorgd vanaf € 15. Buitenlandse verzendingen zijn niet mogelijk, behalve naar België. Dit is al mogelijk voor iets minder dan € 3. Retourneren is ook geen probleem, mits uw product in ongebruikte staat is. U kan tot 30 dagen na aankoop uw product terugsturen.