Outdorado Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Outdorado is een winkel op het gebied van outdoor- en bergsportproducten. Het bedrijf is in 2007 opgericht en is in 2014 onderdeel geworden van Kampeerwereld Hendriks. Het is mogelijk om de showroom te bezoeken van Outdorado in Ermelo, maar uiteraard kun je ook alles snel en gemakkelijk online bestellen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Outdorado:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Outdorado.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.outdorado.com/outdoor/?tt=19417_12_260598_

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Outdorado.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Outdorado Outdorado heeft een grote hoeveelheid producten voor bergsporters en klimmers. Je vindt er tal van producten die je kunt gebruiken bij het beklimmen van een berg. Om snel en veilig naar boven te kunnen klimmen heeft Outdorado allerlei soorten klimtouwen en karabiners. Voor het zwaardere werk, zoals het beklimmen van ijswanden kun je stijgijzers kopen om onder je schoenen te zetten of ijsbijlen waarmee je gaten in het ijs kunt hakken. Uiteraard heeft Outdorado ook een grote hoeveelheid kleding die je kunt gebruiken tijdens je bergtochten, zoals bergschoenen en beschermende kleding zoals winddichte jacks en thermoshirts.

Wil je een meerdaagse reis van je bergtocht maken? Bij Outdorado kun je alles kopen om je bergsportvakantie tot een succes te maken. Er zijn stevige rugzakken te koop. Outdorado heeft verschillende soorten tenten, waarvan sommige niet meer wegen dan 500 gram. Verder zijn er slaapzakken, is er kookgerei en zijn er tal van andere essentiële onderdelen voor je uitrusting, zoals verlichting en EHBO. Als laatste heeft Outdorado een collectie met winterkleding.