Partyshopper Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Partyshopper is een van de grootste webwinkels van Nederland op het gebied van feestartikelen, met een assortiment met duizenden verschillende artikelen. Partyshopper is onderdeel van Shoppartners BV, een e-commerce onderneming uit Alkmaar die ook bijvoorbeeld Bellatio.nl en Hobbymax.nl runt. Partyshopper beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Partyshopper.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-35€ korting, gratis verzending en meer bij Partyshopper.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.partyshopper.nl/?tt=590_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Partyshopper.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Partyshopper Partyshopper heeft alles wat je nodig hebt om van je feestje een succes te maken. Zo zijn er meer dan 2500 verschillende kostuums. Het aanbod varieert van dierenonesies tot kleding in de stijlen van de jaren 60, 70, 80 of 90. Daarnaast kun je je bijvoorbeeld uitdossen als een politieagent, verpleegster, ridder of prinses. Partyshopper heeft ook allerlei versieringen voor je huis die je op basis van het thema van het feest kunt selecteren.

Naast al deze feestartikelen vind je nog meer pretproducten bij Partyshopper. Zo zijn er onder meer versieringen voor landenfeesten (van vrijwel alle landen op de wereld), pruiken, hoeden, plaksnorren en opblaasbare versieringen. Wat voor feestje je ook viert, bij Partyshopper vindt je alles dat je nodig hebt om de aankleding tiptop in orde te maken.

Betalen bij Partyshopper kan op verschillende manieren. Zo kun je betalen met een bankoverschrijving, iDeal, creditcard, PayPal, levering onder rembours (extra kosten van toepassing à €6,95) of een eenmalige machtiging. Het is zelfs mogelijk om contant geld op te sturen naar een adres in Alkmaar. Verzending binnen Nederland kost €3,95 bij orders kleiner dan €199. Levering naar België kost €6,95.