PerfectBody Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Perfectbody is een webwinkel op het gebied van voedingssupplementen en afslankmiddelen. Het bedrijf uit Almere bestaat al sinds 1999 en heeft sinds 2001 het eigen merk perfectbody. Naast het huismerk verkoopt Perfectbody producten van vooraanstaande merken zoals BSN, Lipotrex en Supreme Nutrition.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van PerfectBody:

15% korting

Ten minste 15% korting bij PerfectBody.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.perfectbody.nl/?tt=21_12_260598_&r=%2Faanbiedingen%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

PerfectBody Perfectbody biedt een groot assortiment aan voedingssupplementen aan voor allerlei verschillende doeleinden. Dit varieert van vitaminecomplexen tot supplementen die helpen om de groei van spiermassa te ondersteunen. In de webwinkel van Perfectbody is het mogelijk om de supplementen te vinden aan de hand van je persoonlijke doelstellingen. Sommige middelen die vaak samen gebruikt worden zijn te verkrijgen in interessante combinatie pakketten. In de webwinkel zijn wekelijks nieuwe aanbiedingen te vinden.

Sporters kunnen met een zeker gevoel producten bestellen bij Perfectbody. Voor de professionele sporter is het belangrijk om te weten dat alle producten van Perfectbody gegarandeerd vrij zijn van doping, anabolen, steroïden en efedra. Perfectbody biedt een prijsgarantie. Vind je een product binnen twee weken na je aankoop elders goedkoper, dan krijg je het verschil terug.

Voor pakketten boven de €14,95 worden binnen Nederland geen verzendkosten gerekend. Betaling is mogelijk middels een groot aantal methoden, zoals iDeal, Bancontact, GiroPay, creditcard en PayPal. Pakketten worden bezorgd via PostNL en het is voor de klant mogelijk om een trackingcode te krijgen, zodat de verzending gevolgd kan worden.