Piet Zoomers Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Piet Zoomers is al sinds jaar en dag een vertrouwd beeld in de winkelstraten van Nederland en heeft net als anderen natuurlijk ook gewoon een webwinkel. Met luxe mode voor zowel man als vrouw kunt u hier terecht voor al uw kledingwensen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van PietZoomers.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij Piet Zoomers.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.pietzoomers.com/mode/?tt=9786_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op PietZoomers.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Piet Zoomers De webwinkel van Piet Zoomers gaat net het stapje verder om de perfecte ervaring voor u te creëren. Zo worden alle bestelde producten netjes ingepakt als een fraai cadeau en u kan rekenen op een goede klantenservice.

Bij Piet Zoomers vind je seizoengebonden kleding met een constant vernieuwend aanbod. Van polo's tot jurken, Piet Zoomers biedt het aan. Deze producten van hoge kwaliteit zitten in het hogere mode segment en zijn altijd van bekende A-merken. Met meer dan 150 verschillende topmerken is de webwinkel van Piet Zoomers geliefd onder veel mensen.

Het is mogelijk om op elke gangbare manier te betalen, Piet Zoomers ondersteund onder andere: Ideal, Paypal, Visa, MasterCard, Achteraf Betalen en zelfs de Fashioncheque.

Verzenden binnen Nederland kost € 5 en is vanaf een bestelling van € 100 gratis. Binnen de EU is levering ook te realiseren, echter is dit niet mogelijk binnen een dag en komt dit met extra kosten.

Retourneren binnen 14 dagen is geen probleem, mits de kleding in goede staat verkeerd.