Pilot Xenon Shop Kortingscode 2019 | 15-25% korting | Februari


Nieuwe autoverlichting nodig? Met een van onze Pilot Xenon Shop kortingscodes ben jij heel voordeling uit wanneer je je nieuwe lampen gaat kopen. Blijf altijd op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en promoties zodat je ook in de toekomst niet teveel betaalt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van PilotXenonShop.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Pilot Xenon Shop.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.pilotxenonshop.com/xenon/?tt=9528_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op PilotXenonShop.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

PilotXenonShop Pilot Xenonshop is een online winkel die xenonled-verlichting en toebehoren hiervoor levert. Pilot Xenonshop is onderdeel van Bobstores en is gestart met als doel om xenonverlichting, dat verschillende voordelen heeft, breder bekend te maken.

Volgens Pilot Xenonshop is xenonverlichting namelijk niet alleen beter voor de verkeersveiligheid, maar is het ook nog eens mooi en energiezuinig. Op de webshop vind je veel informatie over xenonlampen, zoals hulp bij de installatie en een uitleg over de wetgeving omtrent xenonlampen.

In het assortiment bij Pilot Xenonshop vind je veel verschillende soorten lampen voor alle auto’s. Er is een ruime selectie aan xenonlampen en ledlampen van merken als Hilox Lighting en Pilot. De verschillende lampen zijn eenvoudig te selecteren op technische eigenschappen, zoals lichtsterkte, kleurtemperatuur en fitting. Op deze manier vind je altijd een lampenset die in jouw auto past. Naast xenoninstallaties zijn er ook losse xenon- en ledlampen te koop, net als veel accessoires, zoals adapters, bekabeling en projectorlenzen.

Betalen bij Pilot Xenonshop kan door middel van iDeal, Bankoverschrijving, AfterPay, CreditCard, PayPal en Bancontact. Pilot Xenonshop levert zendingen via PostNL en rekent geen verzendkosten. Het is mogelijk om producten af te halen in Eindhoven, alwaar de lampen eventueel geïnstalleerd kunnen worden voor €50.