Pim Sneakers Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-20% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Pim Sneakers maakt onderdeel uit van Sporthuis Pim Doesburg. Deze nieuwe en hippe webwinkel voor schoenen heeft een specifiek aanbod: sneaker. Naast een webwinkel heeft Pim Sneakers ook meerdere fysieke winkels in Nederland.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van PimSneakers.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Pim Sneakers.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/gs6vbt2

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde sale producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

PIM Sneakers Pim Sneakers is enkel gericht op de Nederlandse en Belgische markt en op dit moment is het nog niet mogelijk om vanuit het buitenland iets te bestellen.

Pim Sneakers biedt zoals de naam doet suggereren sneakers aan. Echter gaat het hier om een groot aanbod dat van 'Converse All Star' tot 'Nike AirMax' loopt. Prijzen zijn scherp en schoenmaten lopen van maat 35 tot en met maat 45. Ook zijn verschillende modellen beschikbaar in meerdere kleuren.

Betalen bij Pim Sneakers kan simpelweg via Ideal, Mastercard, Visa en Mister cash. Voor betalingen met creditcard wordt € 2,50 extra gerekend. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen via Afterpay.

Levering gaat snel: voor 15:00 besteld, meestal de volgende dag in huis. Verzendkosten bedragen € 5 in Nederland maar zijn vanaf € 50 helemaal gratis. Bij bestellingen vanuit België wordt er € 7,50 gerekend.

Pim Sneakers geeft een retouroptie binnen 30 dagen tijd, mits de schoen in goede staat verkeren.