Pluimen Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Wie pluimen zegt, denkt onwillekeurig aan de veren van vogels of aan de pluim die iemand op zijn hoed mag steken omdat ie het heel erg goed heeft gedaan. Bij Pluimen mag je vooral aan de laatste betekenis denken. De Pluim is een cadeaubon die bedoeld is voor mensen die eens extra in de watten gelegd mogen worden omdat ze extra hun best hebben gedaan.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Pluimen:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Pluimen.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=5247&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Pluimen.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Pluimen Als jij eens iemand lekker wil verwennen, dan kun je bij Pluimen kiezen uit een breed gamma aan mogelijkheden. Zo kun je iemand vergasten op een bezoek aan de dierentuin, een pretpark, de bioscoop of een wellness arrangement. Behalve deze activiteiten kun je ook kiezen voor een selectie wijnen, boeken, tijdschriften of sieraden.

Hoe bestellen bij Pluimen.nl

Een Pluim bestellen, dat doe je in drie gemakkelijk uit te voeren stappen. Eerst kies je het bedrag dat je aan je geschenk wil besteden. Dat kan bij Pluimen variëren tussen € 15 en € 1000. Je kunt het dus zo klein of zo groot houden als je zelf wil. Vervolgens kies je de verpakking van je cadeaubon en betalen kan via iDeal of creditcard. Iemand een Pluim geven is namelijk makkelijker dan je denkt en kost dankzij Pluimen echt niet veel moeite!