POM Amsterdam Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

POM Amsterdam is een merk sjaals uit Amsterdam. De winkel is opgericht door de twee zussen Liesbeth en Violet die in 2011 zelf sjaals zijn gaan maken achter hun naaimachine. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en heeft POM Amsterdam sjaals ontworpen voor onder meer de KLM en Dance 4 life.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van POM-Amsterdam.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij POM Amsterdam.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.pom-amsterdam.nl/sjaals/?tt=15630_12_260598_

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op POM-Amsterdam.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

POM Amsterdam Alle producten in de webwinkel van POM Amsterdam zijn ontworpen door Liesbeth en Violet zelf. Zo ook de tientallen sjaals die je online kunt bestellen. Van alle sjaals kun je eenvoudig zien hoe die er uit ziet en hoe je die het leukst kunt combineren met de kleding. Op zoek naar een bepaalde kleur sjaal of een sjaal van een bepaald materiaal? Met de filters vindt je precies deze sjaal.

Naast sjaals heeft POM Amsterdam ook capes en leuke gebreide handschoenen en mutsen en eigen parfum. Je kunt de stijl van POM Amsterdam tot slot ook in huis halen met een van de kussens of kleden.

POM Amsterdam rekent geen verzendkosten voor bestellingen die naar Nederland, Duitsland of België gestuurd worden. Betaling bij POM Amsterdam kan met iDeal, Sofort, Bancontact Giropay, creditcard en PayPal. Je kunt ook een cadeaubon van POM Amsterdam kopen, die vervolgens gebruikt kan worden voor de betaling.