Prijsvrij Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Prijsvrij.nl is een vergelijkingssite, die verschillende vakantiebestemmingen met elkaar vergelijkt. Op deze manier hopen ze om je de goedkoopste vakantie aan te bieden. Hun website is opgericht in 2010 en sindsdien hebben ze meer dan 100.000 fans op Facebook verzameld.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Prijsvrij.nl:

10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij Prijsvrij.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jvddlz8

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Prijsvrij Ook hebben ze een Trustpilot score van meer dan 8,5. Ze zijn aangesloten bij het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), waardoor hun producten aan strenge reguleringen vastgelegd zijn. Hierdoor ben je zeker van een kwalitatief product/kwalitatieve service.

Om een vakantiebestemming te vinden hoef je net zoals op de meeste vergelijkingssites gewoon je bestemming aan te duiden, je vertrekdatum en je reisduur. Ook kun je een vervoerstype aanduiden. De website probeert hier dan rekening mee te houden. De aanbiedingen die het beste passen bij de ingevulde gegevens worden weergegeven en je kunt deze sorteren op verschillende kenmerken.

Een vakantie boeken op de website is eenvoudig. Betalen kan met behulp van iDeal (Nederland), Bancontact (België), American Express, Mastercard, Maestro, PayPal en Visa.

Hun klantenservice werkt de hele dag van maandag tot vrijdag en is beschikbaar tussen tien en vijf in het weekend. Bij vragen kun je hen dus bijna altijd bereiken. Vragen kunnen ook via hun Facebookpagina gesteld worden, maar hier kan een langere wachttijd gelden.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: