Pro Car Tuning Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Pro Car Tuning is een bedrijf dat verschillende producten verkoopt op het gebied van auto tuning. Pro Car Tuning heeft een fysieke winkel in Aalsmeer en een webwinkel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ProCarTuning.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 10-35€ korting, gratis verzending en meer bij Pro Car Tuning.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.procartuning.nl/tuning/?tt=8796_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op ProCarTuning.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Pro Car Tuning Pro Car Tuning verkoopt veel spullen die gemaakt zijn voor auto’s van de merken Volkswagen, BMW, Porsche, Mini, Audi en Seat, maar er zijn ook tal van producten voor andere merken. Je vindt er verschillende onderdelen om je auto er mooier uit te laten zien. Je kunt hierbij denken aan spoilers, sportuitlaten of aan onderdelen om je auto te verlagen. Pro Car Tuning verkoopt ook verschillende soorten wrapping waarmee je je auto kunt beschermen of een andere kleur kunt geven.

Het is ook mogelijk om het interieur van je auto te upgraden. Er is een ruim aanbod aan navigatiesystemen, autoradio’s en versterkers beschikbaar. Je kunt verschillende soorten apparatuur laten inbouwen, zoals een GPS-systeem, een alarm of een radardetector. In de winkel in Aalsmeer kun je daarnaast de chips van je auto laten tunen.

Betalen bij Pro Car Tuning kan eenvoudig met iDeal, Creditcard, PayPal, AfterPay en per bankoverschrijving (vooraf). De verzendkosten bedragen €8 binnen Nederland en €15 voor verzendingen naar Duitsland en België. Producten kunnen geruild worden tot 14 dagen na aflevering.