Refurbished.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Refurbished.nl specialiseert zich in de verkoop van refurbished Apple producten. Dit kunnen bijvoorbeeld iPhones of iPads zijn, maar het bedrijf heeft ook andere merken en artikelen in zijn assortiment.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Refurbished.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Refurbished.

BEKIJK KORTINGSCODE

tc.tradetracker.net/?c=22839&m=12&a=260598&u=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Refurbished.nl Refurbished artikelen zijn gebruikte artikelen die retourgestuurd of ingeleverd zijn. Dat kan bijvoorbeeld doordat het artikel een defect had of een beschadiging. Hierdoor kan het artikel niet meer verkocht worden. Deze artikelen zijn vaak nog in perfecte staat en zo goed als nieuw, soms zijn ze niet eens gebruikt.

Deze artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd en getest. Waar nodig worden onderdelen vervangen en wordt een product weer zo goed als nieuw gemaakt, waardoor het weer verkocht kan worden, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs. Voor de onderdelen die moeten worden vervangen, worden bij Refurbished.nl alleen 100% originele materialen gebruikt om te garanderen dat refurbished artikelen dezelfde kwaliteit hebben als een nieuw product.

Het bedrijf levert alle producten in een eigen verpakking en dus niet in een verpakking van het merk. Dit komt doordat deze niet los verkrijgbaar zijn en dus ook niet verkocht mogen worden. Eventuele bijkomende accessoires worden niet van het merk zelf meegeleverd, om zo de prijs zo laag mogelijk te houden. Universele artikelen van andere gecertificeerde merken zijn namelijk van dezelfde kwaliteit en schroeven de prijs niet onnodig op. Refurbished.nl heeft het Certified R3BORN kwaliteitskeurmerk.