Relatieplanet Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Relatieplanet.nl:

Relatieplanet is een van de bekendste datingsites die in Nederland actief is. De site blijft populair bij alleenstaanden die op zoek zijn naar een partner. De reden hiervoor is niet ver te zoeken: hier heb je zo’n 40% kans op het vinden van een geschikte levensgezel of vriend of vriendin. Het is dan ook geen wonder dat vele mensen hun kans wagen op Relatieplanet. Lid worden van deze datingsite is trouwens helemaal niet moeilijk.

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting en meer bij Relatieplanet.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=1035&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Relatieplanet.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Relatieplanet

Lid worden van Relatieplanet

Lid worden van Relatieplanet is vrij gemakkelijk. Het is trouwens helemaal gratis. Hier hoef je dus helemaal niets te betalen om je te kunnen inschrijven. Je hoeft alleen maar je geslacht en het geslacht van je toekomstige gewenste partner in te geven en deze site gaat al voor je op zoek. Bij Relatieplanet kun je dus eerst kijken welke leden je zouden kunnen interesseren vooraleer je nog maar ingeschreven bent. Om de site actief te kunnen gebruiken, is het nodig om zelf een profiel aan te maken. Ook dat is vrij eenvoudig. Wie de zoekfunctie gebruikt om een potentiële partner te zoeken, komt namelijk automatisch terecht op een pagina met een invulformulier dat je toestaat om je profiel aan te maken!

Relatieplanet is dus niet alleen gratis, maar ook handig om te gebruiken.