Revert 95 Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Revert 95 is zowel een online als een fysieke winkel die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met skaten en snowboarden. In 1995 begon de winkel als een kleinschalige zaak in Haarlem, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de grootste skate- en snowboardwinkels van Neerland. Alle medewerkers van Revert 95 hebben ervaring met skaten en snowboarden, en kunnen u dus altijd advies en antwoorden op uw vragen geven.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Revert95.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Revert 95.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jge6fzv

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Revert 95. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Revert 95

Aanbod

In de uitgebreide collectie van Revert 95 vindt u niet alleen skateboards, snowboards en alle accessoires die hierbij nodig zijn, maar ook een ruim aanbod aan kleding, schoenen en accessoires van allerlei bekende merken die te maken hebben met skaten, snowboarden en streetwear. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Obey, Adidas, Vans en Demon. Op de handige website van Revert 95 kunt u gemakkelijk per categorie en per merk kijken wat er allemaal aangeboden wordt.

Betaling en levering

In Nederland kunt u bij Revert 95 betalen met behulp van Ideal, creditcard en PayPal, en voor buitenlandse klanten zijn er allerlei andere betaalmethodes beschikbaar. Plaatst u de bestelling op een werkdag vóór 17:00, dan krijgt u deze de volgende dag in huis. De verzendkosten bedragen standaard €4,95, maar wanneer u voor meer dan €75 bestelt, komen deze te vervallen.