REXBO Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Alles voor je auto koop je voor een mooie met onze REXBO kortingscode. Wil jij ook in de toekomst meer kortingen scoren voor je auto? Hou dan altijd deze pagina in de gaten. Scoor de laagst mogelijke prijs met onze aanbiedingen, promoties en kortingen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van REXBO.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-30%, 10-45€ korting, gratis verzending en meer bij REXBO.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.rexbo.nl/autoparts/index.php?tt=22857_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op REXBO.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

REXBO Rexbo.nl de Nederlandse webwinkel van het internationale Rexbo. Dit bedrijf is gespecialiseerd in auto onderdelen voor iedere auto. Actief in onder andere Duitsland, Spanje, Engeland, Italië en natuurlijk Nederland.

Rexbo levert hoge kwaliteit auto onderdelen voor een eerlijke prijs. Dit grote bedrijf heeft een hotline met vakbekwaam persool, hier kunt u met al uw vragen terecht.

Rexbo.nl heeft een uitzonderlijk groot aanbod aan auto-onderdelen. Of het nu gaat om een Peugeot of om een Audi. Rexbo.nl heeft voor alle merken geschikte onderdelen. Van grote tot kleine auto's en van stuurinrichting tot remschijven. Alle producten hebben fabrieksgarantie en worden constant op kwaliteit getest.

Uw bestelling is simpel en veilig te betalen met uw creditcard, met Paypal of gewoon met Ideal. Bezorging is mogelijk zowel binnen als buiten de EU maar hier zijn verschillende prijzen aan verbonden. Op de website staat een overzicht waar u eenvoudig kan zien hoeveel de bezorging van uw bestelling gaat kosten. Dit ligt niet alleen aan de locatie maar ook aan het gewicht van het product. Daarnaast is het van belang om een geschikte koeriersdienst uit te kiezen.

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan is het mogelijk om binnen 14 dagen uw aankoop retour te sturen.