Roompot Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Het maakt niet uit of u nu in de zomer, in de herfst of juist in de kerstvakantie lekker op vakantie wilt, met de Roompot kortingscode hebt u altijd een heerlijke vakantie voor de laagste prijs. Neem eens een kijkje waar u allemaal naartoe kunt met Roompot vakanties, en van welke aanbiedingen u allemaal gebruik kunt maken!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Roompot.nl:

10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij Roompot.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/h95bb7v

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Roompot Roompot.nl is een reisoperator die zich focust op vakantieparken, campings en hotels. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1965 en is uitgegroeid van één camping tot een netwerk aan verschillende verblijfsplaatsen.

Hun hoofdkantoor bevindt zich in Kamperland. Naast vakantieparken beheren ze ook vastgoed en voorzien ze zorgvoorzieningen, zodat ook ouderen met gezondheidsproblemen van een vakantie kunnen genieten. In 2009 nam Roompot Vakanties het bedrijf Hogenboom Vakantieparken over, om zo een uitgebreider netwerk aan te kunnen bieden.

Op hun website kunnen de verschillende vakanties geboekt worden. Om een vakantiebestemming te vinden kun je gebruik maken van de interactieve kaart bovenaan hun website. Daar kun je klikken op een bepaald land om naar de desbetreffende pagina gebracht te worden. Daar kun je dan een vakantie boeken. Ook kun je cadeaubonnen bestellen, zodat je een ander een plezier kunt doen met een vakantie.

Betalen kan met behulp van kredietkaart of met overschrijving. De gegevens van Roompot.nl worden ook duidelijk aangeduid, zodat overschrijven eenvoudig kan gebeuren. Na betaling zul je via email een factuur ontvangen. Bij problemen kunt u altijd contact opnemen met de website via telefoon, of via een contactformulier (Terug te vinden op hun website).

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: