Ruitershop Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-35% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Ruitershop is een grote speciaalzaak met artikelen voor paard en ruiter. Ruitershop heeft een winkel in het Utrechtse Harmelen en een webshop en levert al sinds 1998 alle benodigdheden voor de paardensport.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Ruitershop.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Ruitershop.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zb835fv

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Ruitershop In de webwinkel van Ruitershop heb je een hele grote keuze uit allerlei producten voor de ruiter. Er zijn rijbroeken, laarzen, caps en andere kleding verkrijgbaar, maar er zijn ook producten beschikbaar waarmee je een betere ruiter kunt worden, zoals boeken en DVD’s over paardensport. Voor het paard zelf vind je alles om deze te beschermen, zoals rijdekjes, dekens en halsters. Ruitershop verhandelt ook veel verzorgingsartikelen voor paarden. Om je paard mooi en schoon te houden vind je bijvoorbeeld borstels en hoefvet, maar je kunt je paard ook sterker maken met supplementen voor het paard. Binnen een productcategorie kun je makkelijk filteren om een product te vinden dat bij jou wensen past.

Specialiteit van Ruitershop zijn de zadels. Er zijn een groot aantal zadels beschikbaar, maar je kunt ook een zadel op maat laten maken met de zadelpasservice van Ruitershop. Er zijn ook tweedehands zadels beschikbaar.

Bestellingen kunnen op verschillende manieren afgerekend worden. Bij betaling via iDeal zal Ruitershop gelijk tot verzending overgaan. Ruitershop rekent geen verzendkosten boven de €75. Onder dit bedrag geldt een bedrag van €4,95. De verzendkosten naar België en andere landen variëren en worden bij bestelling vermeld.