Runnerz Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Hou jij van weddden? Dan moet je onze Runnerz kortingscode gebruiken. Zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de mooiste promoties, deze vind je hier op deze pagina. Ook andere kortingen en aanbiedingen vindt je hier. Betaal nooit teveel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Runnerz.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting en meer bij Runnerz.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.runnerz.nl/wedden/?tt=11078_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Runnerz.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Runnerz Hou jij van de paardensport? Ben jij niet weg te slaan van de renbaan? Dan is Runnerz de site waar jij eens een kijkje moet gaan nemen. Runnerz heeft uiteraard oog voor de Nederlandse paardenrensport, maar biedt je ook de kans om op wedstrijden in het buitenland te wedden. Dit vergroot uiteraard je kansen.

Zo kun je tegelijk je horizon verleggen en als bonus een aantrekkelijke som geld winnen. We hoeven je ondertussen niet meer te vertellen dat Runnerz een site voor gokken op paarden is. Daarbij is het belangrijk dat je van paarden houdt en zicht hebt op de mogelijkheden van de paarden en de jockeys. Hoe meer je je daar in verdiept, hoe groter de kans wordt dat je een aantrekkelijke prijs zult winnen.

Gokken bij Runnerz doe je met mate!

Ook al lijkt geld winnen nog zo aantrekkelijk, toch is het belangrijk dat een goksite potentiële spelers wijst op de gevaren van gokken. Ook daar hebben de makers van Runnerz oog voor. Daarom werkt Runnerz bewust met een stortingslimiet. Wie zelf in de gaten krijgt, heeft hier zelf ook de mogelijkheid om zichzelf even uit te sluiten. Gokken op paarden kan een aangenaam tijdverdrijf zijn, maar het mag niet de bedoeling zijn dat je door gokken in de problemen komt. Daarom is het goed dat Runnerz aan zelfregulerende maatregelen heeft gedacht.