Saake-Shop Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Saake-shop.nl richt zich vooral op de verkoop van accu's en batterijen. Daarnaast verkopen ze ook een resem aan producten die op batterijen werken. In 2015 hebben ze de webshop awards voor elektronica en games gewonnen, wat wijst op een betrouwbare en snel groeiende site.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Saake-Shop.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Saake-Shop.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/y7r7n7em

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Saake Shop Dit wordt ook nog eens bevestigd door een erg hoge klantenbeoordeling. Een score van tegen de negen en een half op tien wordt niet zomaar gegeven.

Navigatie op de website gebeurt met behulp van een navigatiebalk aan de linkerkant van de site. Daar vindt je de verschillende accu's en producten die ze te koop aanbieden. Indien je op één van den links in deze menubalk klikt, wordt je naar een pagina gebracht waar hun catalogus betreffende dat product wordt getoond.

Aankopen doe je door op de blauwe "bestellen" knop te drukken. Nadat je alle producten die je nodig hebt op deze wijze toegevoegd hebt aan je winkelmandje, kun je eenvoudig afrekenen. Betalen is mogelijk met iDeal, overschrijving, kredietkaart, PayPal, Mister Cash en via Klarna (achteraf betalen). Ook kun je het product afhalen. Hiervoor zult u na betaling een mail krijgen, met daarin een telefoonnummer. U kunt dan via dit nummer een afspraak maken om het product af te halen.