Sandaya Campings Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% & 10-50€ korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

De meest exclusieve campings in de mooiste regio’s van Frankrijk en Costa Brava in Spanje, boekt u met de Sandaya Campings kortingscodes. Met deze korting en alle andere beschikbare deals, geniet u van een luxueuze vakantie in een prachtig gebied, voor de scherpste prijzen. Dat is nog eens rustig op vakantie gaan!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Sandaya.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-50€ korting en meer bij Sandaya Campings.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=4372&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Sandaya.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Sandaya Campings In 2010 hebben twee leiders in de toeristische sector, François Georges en Xavier Guilbert, de Sandaya groep opgericht. Inmiddels is de Sandaya groep uitgegroeid tot een prachtig bedrijf dat eigenaar is van meer dan 10 luxe campings, ieder met vier of vijf sterren.

Sandaya bezit luxueuze campings verspreid over zeven verschillende regio’s in Frankrijk en Spanje. Hier heeft u een ruime keuze uit allerlei activiteiten en excursies, zodat u zich tijdens uw vakanties nooit hoeft te vervelend.

Op de website vindt u een overzicht van alle prachtcampings die onder de Sandaya Groep vallen en kunt u de camping uitkiezen die het beste bij u en uw wensen past. Als u een camping heeft uitgezocht, kunt u uw spullen wel vast in gaan pakken, want reserveren en boeken is zeer eenvoudig via de website van de Sandaya Groep.

Het betalen van uw reservering doet u met uw bankpas, door het bedrag in kwestie direct over te maken naar het rekeningnummer van de Sandaya Groep. Tijdens uw reservering wordt u al geacht een deel van uw totale verblijfkosten te betalen, het totale bedrag moet uiterlijk een maand van tevoren betaald worden. Indien relevant, kunt u ook betalen met een vakantiecheque!

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: