Scotch & Soda Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Scotch & Soda is een kledingmerk dat premium kleding maakt voor heren, dames en kinderen. Het bedrijf heeft een kantoor in Hoofddorp en een atelier op Keizersgracht 22 in Amsterdam. Scotch & Soda is onderdeel van Kellwood, een Amerikaans modebedrijf.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Scotch-Soda.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Scotch & Soda.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ad.zanox.com/ppc/?40283606C57655229T

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Scotch-Soda.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Scotch & Soda Scotch & Soda heeft in de fraai vormgegeven webwinkel een groot aantal kledingstukken op voorraad. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor heren, dames of kinderkleding kun je makkelijk een kledingsoort aanklikken. Het is mogelijk om de items te zien die net binnen zijn. Ook worden onderaan de highlights van dit moment weergegeven, dit zijn populaire collecties. Binnen een bepaalde categorie kun je verder doorzoeken naar een kledingstuk dat bij jouw wensen past.

Naast kleding verkoopt Scotch & Soda ook accessoires en parfums. Onder de knop stories boven in het menu kun je een beeld krijgen van het verhaal achter bepaalde kledingstukken en producten. Ook vind je er lookbooks, grafische verhalen waarin de kleding van Scotch & Soda wordt gedragen. In de lookbooks kun je eenvoudig doorklikken naar de kleding die jij mooi vindt.

Betalen bij Scotch & Soda kan met iDeal, creditcard en PayPal. De verzending is gratis en producten kunnen tot 30 dagen na levering worden geretourneerd.