Shoestring Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

De meest voordelige groepsreizen, individuele reizen of singlesreizen, boekt u met de Shoestring kortingscode! Ontdek alle aanbiedingen waarmee je voor een prikkie op reis kunt gaan om de tijd van je leven mee te maken! Dankzij de ervaren reisbegeleiders en de gezellige groepen, zorgt deze korting dat jij meekunt op dé perfecte reizen!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Shoestring.nl:

10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij Shoestring.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jmedwt6

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Shoestring Shoestring is een reisbureau voor bijzondere reizen. Hier kunt u de reis maken die u altijd al hebt willen maken, in de samenstelling die het beste bij u past: met een groep vrienden, alleen in een groep, of individueel!

De groepsreizen van Shoestring kunt u boeken in kleine groepen van maximaal 25 deelnemers. Met deze groep kunt u kiezen uit meer dan 80 rondreizen. Als u zelf graag op pad gaat met een groep vrienden die u nog niet kent, zijn de single reizen van Shoestring voor u beschikbaar – u kunt mee met een groep onbekenden om tegelijk nieuwe mensen en nieuwe plekken te leren kennen. Als u het liefst zonder groep reist, kunt u ook gaan voor een individuele groepsreis! Hierbij kunt u de reis grotendeels zelf bepalen, u heeft vooral een zorgvuldig samengestelde route om rekening mee te houden.

Als u een reis heeft gevonden die perfect bij u past, kunt u de reis eenvoudigweg boeken via de website! De reis die u boekt is dan inclusief uw vliegtickets, zodat alles meteen geregeld is. Ook kunt u op de website meteen een vooraf samengesteld en extra voordelig excursiepakket boeken, zodat u voor een leuke prijs alles kunt ontdekken!

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: