Showroomprive.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 20-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Showroom Privé is een online outlet, opgericht door de Fransmannen Thierry Petit en David Dayan. De webwinkel is actief in 9 verschillende Europese landen. Bij Showroom Privé kun je meedoen aan de verkoop van verschillende soorten producten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Showroomprive.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Showroomprive.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tc.tradetracker.net/?c=20315&m=12&a=260598

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Showroomprive.nl Na inschrijving bij Showroom Privé krijg je toegang tot een van de verschillende sales op de website. Iedere dag starten enkele tientallen verkopen en de te verkopen producten variëren van Louis Villiers horloges tot laptops van Hewlett Packard en een collectie schoenen van verschillende merken. De verschillende verkopen duren een week. De producten die aangeboden worden op Showroom Privé komen vaak uit oude collecties of uit overproducties, vandaar dat de producten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Betalingen bij Showroom Privé kunnen via iDeal, Creditcard en Paypal. Voor de bezorging werkt Showroom Privé samen met DPD, Kiala en Chronopost. De verzendkosten bij Showroom Privé verschillen al naar gelang het gewicht, de grootte en de breekbaarheid van je bestelling. De leveringstijd van producten kan variëren. In sommige gevallen kan een product binnen 72 uur geleverd worden, in andere gevallen kan het tot tien werkdagen duren voordat een product er is. Na ontvangst van de betaling kun je binnen 14 dagen besluiten om het product te retourneren. In dat geval krijg je je geld terug.