Simi-Reizen.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-35% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Zin in een gezellige vakantie met leeftijdsgenoten en volop avontuur? Met de Simi Reizen kortingscode, boek je nu de jongerenvakantie van je leven, die ook nog binnen je budget past! Maak gebruik van de kortingscode en alle andere acties, om de actieve reis te beleven zónder veel te hoeven betalen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Simi-Reizen.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Simi Reizen.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.simi-reizen.nl/vakantie/?tt=6400_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Simi Reizen Simi-reizen.nl richt zich vooral op de verkoop van jongerenreizen en vader-zoon reizen. Hun reizen krijgen een gemiddelde score van bijna negen op tien, iets wat weinigen hen voordoen. In de jaren 2015 en 2016 won Simi-reizen.nl de prijzen voor beste jongerenreisorganisatie, beste aanbieder van actieve vakanties en reisorganisatie met de beste reisleiding.

De reizen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, die afhangen van de leeftijd van de deelnemers. Zo worden jongeren onderverdeeld in categorieën die een leeftijdspanne van twee of drie jaar overlopen.

De website bezit ook een forum, waar je toegang toe krijgt van zodra je een reis hebt geboekt. Op deze manier kunnen jongeren op voorhand al met elkaar afspreken, om zo hun groepsleden wat beter te leren kennen voor men vertrekt. Men heeft op dit forum je naam, leeftijd en woonplaats vrij. Hou hier dus rekening mee als je erg op je privacy staat.

Het boeken en betalen van een reis is eenvoudig, je vult je gegevens in en bevestigd de betaling. Daarna krijg je de optie om te betalen via iDeal of via bankoverschrijving. Na het betalen van de som, krijg je een bevestiging van je boeking, waarna je de inlogcodes voor het Simi-forum ontvangt.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: