Skiset Kortingscode / Actiecode 2018 | 5-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Ga jij ook lekker skiën deze kerstvakantie? Koop dan je nieuwe skiset met een van onze Skiset kortingscodes. Hier hebben we altijd mooie promoties en kortingen voor je. Hou dus altijd onze aanbiedingen in de gaten wanneer je iets nodig hebt voor je wintersport vakantie.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Skiset:

5-25% korting

Ten minste 5-25% korting bij Skiset.

BEKIJK KORTINGSCODE

tc.tradetracker.net/?c=17219&m=12&a=260598

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Skiset Bij Skiset kunt u terecht voor skiverhuur van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Het netwerk van Skiset bestaat uit 800 ski- en snowboardwinkels, verspreid over 400 wintersportgebieden in allerlei landen. Via de website kan het assortiment aan ski- en snowboardspullen per winkel worden bekeken, en alvast worden gereserveerd voor wanneer u gaat wintersporten.

Skiset is opgericht in 1994, uit initiatief van voormalige professionele skiërs en vindplaatsexploitanten. Sindsdien hebben ze altijd de hoogste kwaliteit van de huurproducten, en de laagste prijzen gegarandeerd.

Op Skiset.nl kunt u eenvoudig vóór uw vakantie al uw wintersportspullen huren. U kunt eerst op de website het assortiment van ski’s, snowboards, schoenen en accessoires bekijken. Vervolgens selecteert u het land en skigebied van uw bestemming, de huurdata en de spullen die u wilt huren. Eventueel kan er ook een schade- of diefstalverzekering worden afgesloten. Nu hoeft u alleen nog maar te betalen, en dan kunnen de spullen bij aankomst snel en eenvoudig worden afgehaald bij het geselecteerde huurpunt.

Online betalen kan op allerlei verschillende manieren. Zo behoren iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijvingen allemaal tot de opties. Voor elke reservering geldt een herroepingstermijn van zeven dagen, waarin de huur nog kosteloos kan worden geannuleerd.