SleepCool Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Sleepcool stelt zich voor als de deken site voor koel slapen in een coole slaapkamer. Deze webwinkel is gespecialiseerd in bedlinnen en biedt potentiële klanten alles wat kan bijdragen tot zowel cool als koel slapen. Zelfs accupressuur behoort tot de mogelijkheden.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van SleepCool.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij SleepCool.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/ze6fwnr

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde outlet producten bij SleepCool. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

SleepCool Verder bestaat het assortiment van Sleepcool uit dekens, babydekens, dekbedovertrekken, dekbedden, moltons, matrasbeschermers, lakens en hoeslakens, plaids, spreien en quilts, matrasdekken, kussens en kussenslopen. Hier kun je dus alles vinden om je bed iedere dag netjes op te maken en om heerlijk te kunnen wegdromen ‘s nachts. Maar Sleepcool zet ook in op andere thema’s

Andere artikelen uit het assortiment van Sleepcool

Behalve bedlinnen verkoopt Sleepcool ook alles van linnen om mee te nemen naar het strand. We denken dan aan badjassen, badlakens, badmatten, hamamdoeken en strandlakens. Verder en kun je hier ook uit een uitgebreid assortiment aan tafelkleden vinden. Zo kun je hier kiezen uit bedrukte tafelkleden, klassieke tafelkleden uit damast en tafelkleden uit linnen en katoen. Kortom: Sleepcool denkt niet alleen aan je slaapcomfort, maar is tegelijk ook de webwinkel die je moet hebben voor alle huishoudelijk linnen. Uiteraard is alle linnen dat hier aangeboden wordt van dezelfde hoge kwaliteit. Als klap op de vuurpijl biedt Sleepcool een goede prijs/ kwaliteitverhouding. Regelmatig vind je hier ook online sales. Zo kun je genieten van de beste prijzen.