Sneeuwkettingen.com Kortingscode 2019 | 15-25% korting | Februari


Wanneer je in sneeuw gaat rijden, moet je daarop voorbereid zijn. Voor echte winterse omstandigheden doe je dat met sneeuwkettingen. Doe dat met onze Sneeuwkettingen.com kortingscode. En blijf altijd op de hoogte van kortingen en promoties zodat je ook in de toekomst niet teveel betaalt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Sneeuwkettingen.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Sneeuwkettingen.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ds1.nl/c/?si=9916&li=1443292&wi=298885&ws=&dl=

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Sneeuwkettingen.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Sneeuwkettingen.com Sneeuwkettingen.com is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van sneeuwkettingen. Het bedrijf heeft een fysieke locatie in Naarden en een webwinkel. Sneeuwkettingen.com is onderdeel van Create2fit, dat ook een aantal andere webshops exploiteert, zoals plasma-discounter.nl en barbequeshop.nl. Create2fit is opgericht door Tom Coronel, bekend van de autosport, en Marc Koster.

Sneeuwkettingen zorgen ervoor dat een auto op een besneeuwd wegdek meer grip heeft. Met name bij ritten bergop heeft het gebruik van sneeuwkettingen grote voordelen. In tal van landen zijn sneeuwkettingen dan ook verplicht op bepaalde wegen in winterse omstandigheden.

Bij Sneeuwkettingen.com kun je eenvoudig een sneeuwketting vinden die om jouw auto past. Door de gegevens van je band in te vullen krijg je een overzicht van alle sneeuwkettingen die om jouw band passen. Vervolgens kun je op basis van jouw voorkeuren sneeuwkettingen kiezen. Bij iedere set staat beschreven wat de voordelen van deze set zijn, zoals eenvoudige montage of geschikt voor aluminium velgen. Je kunt ook afgaan op de beoordelingen van sneeuwkettingen volgens de ANWB en zo een geschikte sneeuwketting voor jouw auto vinden.

Betalen bij sneeuwkettingen.com kan eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving, creditcard, MisterCash en AfterPay. Verzending is gratis binnen Nederland, tenzij je alleen accessoires bestelt. Dan zijn de verzendkosten €2,95. Levering naar België kost altijd €14,95.