Snowrental Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% & 10-50€ korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Al je wintersport benodigheden huur je voor een hele mooie prijs met een van onze Snowrental kortingscodes. Zo heb je de beste deal te pakken om extra te kunnen genieten van je vakantie. Betaal niet teveel en gebruik onze promoties en kortingen wanneer jij je sportartikelen aanschaft.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Snowrental.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-50€ korting en meer bij Snowrental.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=17228&m=12&a=260598

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Snowrental.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Snowrental Snowrental verhuurt overal in Europa ski’s, skischoenen, beschermende skikleding en volledige skipakketten. De gehuurde ski’s en attributen kunnen vervolgens ter plekke afgehaald worden in het skigebied waar uw wintersportvakantie plaats zal vinden.

Bij Snowrental zijn allerlei verschillende soorten ski’s en skipakketten te huur, afhankelijk van het niveau waarop u uw ski’s nodig heeft en natuurlijk van uw persoonlijke voorkeur. Als u op skivakantie gaat met een grote groep, kunt u bij Snowrental genieten van een aantrekkelijke aanbieding: U krijgt 5% korting als u 5 pakketten of meer bestelt en vanaf 8 pakketten krijgt u zelfs 10% korting!

Selecteer op de website het land waar u heen zal gaan op wintersport en kies uw skigebied uit het drop-downmenu. Vervolgens kunt u een winkel kiezen waar u uw gehuurde artikelen af wenst te halen en natuurlijk de data waarop u de spullen wilt huren. U zult dan een lijst te zien krijgen van alle beschikbare ski’s en skipakketten. U kunt de gewenste pakketten dan selecteren en in uw winkelmand plaatsen, om ze vervolgens te bestellen. De producten die u besteld heeft, kunt u bij aanvang van uw wintersportvakantie afhalen in de winkel die u heeft geselecteerd bij aanvang van uw bestelling.