Speelgoedindeton Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Speelgoed in de ton uit Wijk en Aalburg is een internetwinkel met een divers aanbod van kwaliteitsspeelgoed. De winkel is in 2010 begonnen, oorspronkelijk als webshop gespecialiseerd in houten speelgoed. Inmiddels verkoopt Speelgoed in de ton ook andere typen speelgoed. Kenmerkend voor het speelgoed in de winkel is dat het pedagogisch verantwoord speelgoed is dat de kinderen in staat stelt om te leren.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Speelgoedindeton:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Speelgoedindeton.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.speelgoedindeton.nl/speelgoed/?tt=17248_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Speelgoedindeton Dit kan op verschillende manieren; door hun coördinatie te verbeteren, door emoties op de proef te stellen of door de kinderen te leren hun verbeelding te gebruiken.

Liefhebbers van houten speelgoed vinden bij speelgoed in de ton precies wat ze zoeken. Er zijn verschillende soorten klassieke houten speelgoed te koop zoals blokkenwagens en knikkerbanen. Deze zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Speelgoed in de ton beschikt over een uitgebreid assortiment Kapla, de klassieke houten blokjes die ook op veel scholen worden gebruikt in de les. De andere types speelgoed variëren van speelkleden tot technisch speelgoed zoals een Eitech hijskraan.

Het is mogelijk om bij Speelgoed in de Ton langs te gaan in Wijk en Aalburg, maar je kan ook bestellen via de webshop. Betalen kan op verschillende manieren, maar in enkele gevallen wordt er een toeslag in rekening gebracht door Speelgoed in de ton. De verzending gaat via GLS en is binnen Nederland gratis vanaf €50.