Sportcompressiekleding Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Sportcompressiekleding wordt steeds vaker gebruikt door sporters, zowel op amateur als op professioneel niveau. Compressiekleding helpt om de doorbloeding van een lichaamsdeel te verbeteren, waardoor er meer zuurstof bij de spieren komt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Sportcompressiekleding.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Sportcompressiekleding.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.sportcompressiekleding.nl/tracking/tradetracker/redirect/?tt=7590_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Sportcompressiekleding Sportcompressiekleding helpt de sporter daardoor om sneller te herstellen en de kans op blessures is kleiner. Sportcompressiekleding.nl uit Numansdorp probeert in deze groeiende behoefte te voorzien door sportcompressiekleding te verkopen via hun webshop. Zij doen dit al sinds 2011.

In de webshop van sportcompressiekleding.nl vind je sportcompressiekleding van verschillende merken. Je kunt er kousen kopen van merken als Herzog, CEP en X-socks. Deze sokken zijn in verschillende varianten (korter en langer) en in verschillende kleuren te krijgen. Met de sportcompressietubes kun je onder je eigen sokken een compressielaag aan brengen, dit kan handig zijn als je kleding in de kleuren van je club moet dragen. Tot slot vind je een selectie aan sportcompressieshirts en broeken, opnieuw in verschillende varianten. Op de website is informatie te vinden die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Sportcompressiekleding.nl accepteert betalingen via iDeal of PayPal. Leveringen worden verzonden met PostNL en hier worden geen kosten voor gerekend. Aankopen kunnen tot 14 dagen na levering worden geretourneerd. Dit kan eenvoudig door contact op te nemen met de klantenservice van sportcompressiekleding.nl.