SportXL Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

SportXL is een webwinkel op het gebied van sportartikelen. Het bedrijf is in 2005 opgericht en heeft een kantoor in Hellevoetsluis. SportXL levert sportartikelen aan klanten in Nederland en België.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van SportXL.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij SportXL.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j64cgzs

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde outlet producten bij SportXL. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

SportXL SportXL verkoopt duizenden verschillende sportartikelen. SportXL heeft maar liefst 70 verschillende grote merken in het assortiment. Je kunt op meerdere manieren zoeken om de producten te vinden die jij nodig hebt. Zo kun je zoeken op basis van je sport. Er zijn onder meer producten voor hardlopers, fietsers, wintersporters, watersporters en voor outdoorliefhebbers. Het is daarnaast mogelijk om op basis van het soort product je keuze te maken. Zo kun je eenvoudig een keuze maken uit alle soorten kleding die SportXL in de verkoop heeft of een van de tientallen verschillende soorten accessoires.

SportXL heeft iedere week een weekaanbieding. Daarnaast zijn er in de outlet producten te verkrijgen met spectaculaire korting. Tot slot heeft SportXL van tijd tot tijd restpartijen in de aanbieding van bepaalde merken.

SportXL rekent een bijdrage in de verzendkosten voor bestellingen onder de €25. Deze bijdrage is €2,95 voor verzendingen binnen Nederland en €9,95 voor verzendingen naar België. Betalen bij SportXL kan gratis met een bankoverschrijving of met iDeal. Er is een toeslag van toepassing op betalingen met creditcard en PayPal.