ST. studio Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

ST. Studio is een kledingmerk dat in 2016 is opgericht. Het kledingmerk richt zich op karaktervolle vrouwen door de verbinding te zoeken met de innerlijke belevingswereld van de vrouw. St. Studio is onderdeel van het bedrijf 2StepzAhead B.V. uit Amsterdam. Dit bedrijf is onder andere ook eigenaar van het merk Supertrash.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ST. studio:

20% korting

Ten minste 20% korting bij ST. studio.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?43575177C24133490&ulp=[[https://www.ststudio.com/nl/st-studio/sale/view-all]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij STstudio.com. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

ST. Studio heeft een ruime collectie stijlvolle kleding voor de onafhankelijke vrouw. Je kunt hierbij onder andere denken aan broeken, jurken, rokken en tops. Alle soorten kleding zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 32 (vergelijkbaar met xxs) tot en met maat 42 (vergelijkbaar met xl).

Naast de shop collection is er ook een collectie met essentials. In deze collectie vind je tijdloze kledingstukken, bijvoorbeeld van wol, zijde of zacht katoen. Bijzonder aan de essentials collectie is het recycle program dat ST. Studio heeft in samenwerking met het Leger des Heils. Je krijgt na aankoop een paspoort waarmee je je kleding vanaf een jaar na aankoop in kunt ruilen voor een korting van 50% op een nieuw kledingstuk uit de Essential collectie.

Naast de verschillende soorten kleding verkoopt St. Studio ook allerlei accessoires. Zo is er een lijn met ondergoed en is er parfum ook te koop. Ook vind je stijlvolle handtassen, riemen en sjaals. Tot slot vind je verschillende soorten sieraden, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.